İletişim Bilgilerimiz

(312) 256 06 49

7/24 İletişim İçin

info@mdaspor.com

TSE Belgeli̇ Basketbol Potası

TSE Belgeli̇ Basketbol Potası

Basketbol sahalarında kullanılan basketbol potalarının uluslararası standartlara uygun olması beklenir. Bu aşamada profesyonel basketbol ihtiyaçlarının yanı sıra yetişkinler dışında çocuklar için de belirli standartlar bulunur. TSE belgeli̇ basketbol potası standartlarına uygun üretim yapan firmalar vardır. Bu tür firmalar ile birlikte ürünün boyu ebatları boyanması bağlantı Kelepçelerinin yapılması gibi hususlar yerine getirilir.

Ülkemizde kullanılan basketbol sahalarında uzunluk ve diğer standartlar sağlanmalıdır. Ürünlerin imalatı aşamasında 105x 180 santim standartları karşılanmalıdır. Aynı zamanda arka kısmında bulunan cam panyanın istenilen niteliklerde kırılmayacak özelliklerde olması gerekir. Bu aşamada basketbol potasının oyun oynayanların üzerine düşmemesi için bağlantılarının doğru ve güvenilir bir şekilde yapılması gerekir.

TSE Belgeli̇ Futbol Kalesi̇

TSE Belgeli̇ futbol kalesi de beklentileri karşılayacak özelliklerde olmalıdır. Futbol kalesi halı sahalarda Toprak sahalarda ve başka alanlarda değişik boyutlar ile standartları karşılar. Her futbol kalesi aynı boyutlarda değildir. Bu nedenle kullanılacak alanlar özel standartları bilmek ve imalat aşamasında bu standartlara göre Üretim yapmak gerekir.

Ülkemizde halı sahalarda kullanılan ve orijinal futbol kalesine göre daha ufak olan futbol kalelerinin insanlara zarar vermeyecek ve düşmeyecek bir şekilde tasarlanması gerekir. Firmamız Bu aşamada müşterilerin beklentilerini karşılayan çözümler ile Kale tasarımlarını ve imalatlarını gerçekleştirerek insanların güvenli bir şekilde Spor yapmasını temin eder.

TSE Belgeli̇ Voleybol Dikmesi̇

Metal ve demir yapılar sadece basketbol ve halı sahalar da bulunmaz. Aynı zamanda TSE belgeli̇ voleybol dikmesi gibi demir ve metal parçalar da vardır. Bu tür parçaların standartları uluslararası yetkili merciler tarafından belirlendiği için standartlara uygun üretim yöntemler kullanılır. Son zamanlarda halı sahalar basketbol sahaları voleybol sahaları ve daha birçok alanın ihtiyaç duyduğu metal ve zemin uygulamaları için üreticiler standartları dikkate alarak üretim yaparlar.

Sizde ihtiyaç duyulan bu tür malzemeleri temin etmek noktasında firmamızdan yardım alabilirsiniz. Özellikle son dönemde pandemi sonrasında artan ihtiyaçlar nedeniyle üreticilerin yoğun olduğu düşünülebilir. Firmamız üretim aşamasında müşterilerin beklentilerini karşılayan çözümler sunarak hızlı ve seri bir ürün teslimatı yapar.

Halı Saha Ve Diğer Ekipmanların İmalatı

Ülkemizde hizmet veren firmalardan birisi olarak sizlere en kaliteli malzemeyi sunarız nokta aynı zamanda halı sahalarda kullanılan birçok farklı malzemeyi internet sitemizden temin edebilirsiniz. Özellikle son yıllarda işletmelerin maliyetleri arttığı için bu tür ürünlerde düşük fiyatları ihtiyaç duyulur. Sonuç olarak ülkemizde hem uygun maliyetli hem de kaliteli malzeme arayanlar için ön plana çıkan bir firmayız. Siz de halı saha ve diğer ekipmanların imalatı noktasında beklentinizi karşılayan çözümler arıyor iseniz bizim ile çalışabilirsiniz. Aynı zamanda firmamız farklı müşteri beklentilerini karşılayan çözümler sunarak spor alanlarının tescil edilmesi noktasında maliyetleri en aşağıya çeker. Sizde güvenilir bir spor ekipmanı firması olarak bizden hizmet alabilirsiniz.