İletişim Bilgilerimiz

(312) 256 06 49

7/24 İletişim İçin

info@mdaspor.com

Poliüretan Zemin Ankara

Poliüretan Zemin Ankara

Saha kaplama çalışmalarında değişik malzemeler kullanılır. Bu tür malzemelerden birisi olarak ön plana çıkan poliüretan zemin Ankara ve diğer illerimizde tercih edilen bir yapı malzemesidir. Özellikle çatlakların kapatılması aşamasında kullanım ön plana çıkar. Bunun yanında kullanım alanları çeşitli zemin çalışmaları dâhilinde geniş bir kapsamda değerlendirilir.

Başta spor tesisleri olmak üzere esneklik ve sağlamlık aranan her zemin uygulamasında kullanılan bir malzemedir. Bunun dışında bu tür malzemelerin kullanımı noktasında farklı beklentiler için özel uygulamalar söz konusudur. Örneğin bazı spor alanlarında saha rengine yakın renklerde tasarım ve uygulama mümkündür.

Poliüretan Kaplama Ankara

Poliüretan kaplama Ankara seçenekleri ile birlikte insanların doğal zemin yapıları ihtiyacı karşılanmış olur. Yüksek dayanım gücü nedeni ile tercih edilen bu malzeme aynı zamanda parlak ya da mat renklerde olabilir. Son zamanlarda bu ürünün kullanım noktaları değişkenlik göstermekle birlikte birçok yerde tercih edilmesi söz konusudur.  Firmamız müşterilerin beklentilerini karşılayan çözümleri ile poliüretan kaplama ile daha temizlenebilir ve uzun süreli kullanım imkânı sunan alanlar yapar.

Koşu Yolu Kaplama

Son zamanlarda büyük şehirlerde artan sağlıklı yaşam ihtiyacının karşılanması amacı ile koşu yolu tasarımları dikkat çeker. Bu noktada tartan, asfalt gibi farklı malzemelerden imal edilen yol tasarımları vardır. Aynı zamanda yaya yolu, bisiklet yolu ya da yürüyüş yolu gibi farklı zemin uygulamaları söz konusudur. Bu tür koşu yolu kaplama alanlarının ihtiyaçlarının karşılanması noktasında söz konusu çözümler için hizmet alabilirsiniz.

Sentetik Koşu Yolu Ankara

Son zamanlarda koşu yollarının asfalt ya da tartan zemin dışında sentetik koşu yolu Ankara çözümleri ile sentetik malzemeler ile kaplanması da görülür. Bu noktada daha doğal bir görünüm elde edebilmek için tercih edilen bu malzeme aynı zamanda kolay uygulama imkânı sunması ile de dikkat çeker.

Bu tür uygulamaların temini aşamasında firmamız hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda firmamız sunduğu hizmetler ile sizlere uygun maliyetler ile destek sunar. Son zamanlarda uygulama kolaylığının yanı sıra zemin tasarımlarında ihtiyaca özel ürünlerimiz ile sizlere hizmet sunarız. Siz de gerek tasarım gerekse de üretim aşamasında destek almak için bizi tercih edebilirsiniz. Her türlü yol zemin uygulamalarının gerçekleştirilmesi aşamasında firmamız yardımcı hizmetleri ile yanınızdadır.

Sentetik Çim Koşu Yolu Ankara

Sentetik çim kullanımı birçok alanda karşımıza çıkar. İlk akla gelen alanlar spor sahaları olmakla birlikte son zamanlarda sentetik çim koşu yolu Ankara çalışmaları ile birlikte insanların beklentilerini karşılayan çözümlerden yararlanmak temin edilir. Çim sahaların koşu yolu olarak tasarlanması daha doğal bir görünüm elde edebilmek için tercih edilir. Siz de bu tür tasarım imalat ve ürün temini noktasında firmamız hizmetlerini kullanabilirsiniz. Firmamız uygun maliyetler ve kaliteli işçilik hizmetleri ile de sizlere yardımcı olur.